Dagtochten&Arrangementen
 
Home

Partyschip

Dagtochten

Diners&Buffet

Reserveren

Emailen

 

 

 

 

Rondvaart & Partyboot  "Achie"

Eten en feesten op het gezelligste partyschip van Nederland voor fatsoenlijke tarieven. Vanuit de thuishaven Zeewolde bestrijkt het schip een ruim gebied langs de randmeren van Flevoland, maar op verzoek komt het schip waar u maar wilt.

De gezellige en verzorgde uitstraling van het schip en het opgewekte personeel zijn de basis ingrediënten voor een onvergetelijke dag. Voor rondvaarten kan het schip 150 personen rondvaren en voor diners, barbecue en feesten 80 personen. Het schip heeft een lengte van 26 meter en een breedte van 5,1 meter en bestaat uit twee verdiepingen. Benedendeks vindt u een dinerzaal met een gezellige bar welke in de winter van 2009/2010 is vernieuwd. Bovendeks is de ruimte verdeeld in een wel en een niet overdekt gedeelte met stoelen en tafels. Hiervandaan heeft u een schitterend uitzicht over het water en kunt u genieten van de geweldige natuur die de randmeren u te bieden heeft.

Lift naar en aangepast toilet benedendeks/ dinerzaal

Het vervoer van en naar het schip kan op uw verzoek door de schipper geregeld worden middels een touringcar die u door heel Nederland ophaalt en wegbrengt. Ook de muziek van klassiek tot modern kan door de schipper geregeld worden, maar u kunt uiteraard ook uw eigen muziek meenemen (live of digitaal).

Ons schip is uitermate geschikt om het hele jaar door
te reserveren voor onder andere: Rondvaarten, Recepties, Vergaderingen, Familiefeesten, Personeelsuitstapjes, Bruiloften, en Nieuw: High Tea

Origineel bedrijfsuitje!
Barbecue aan boord inclusief onbeperkt drankjes
v.a. € 50,- p.p.
met 4 uur rondvaart (v.a. 35 personen )
email: feestboot@feestboot.com